1.    Anglesey, Uells. Një shteg ranor çon  në një kullë vrojtimi në Ishullin Llanddwyn.


2.    Koggala, Sri Lanka . Peshkatarët të  varur në shkopinj që presin peshqit të kapin karremin në Detin Laccadive.


3.    Vjenë, Austri.  Pemë të krasitura formojnë një hark prej jeshileje dhe portokallie mbi një rrugë këmbësorësh. 


4.    Austri. Mullinjtë e erës qëndrojnë të lartë në fushat e vreshtave në Burgenland.


5.    Pestera, Rumani. Degë të ngrira pemësh dhe bari shndërrojnë periferinë.


6.    Bavari, Gjermani. Kështjella Neuschwanstein rrezaton në pasdite të vonë.


7.    Alpet Penine, Itali dhe Zvicër dhe maja e Matterhorn-it shkëlqen i kuq me diellin.


8.    Nju Jork, Central Park West ndan parkun nga ndërtesat.


9.    San Francisko, Kaliforni. Një hapësirë e  Urës Golden Gate shfaqet mbi një mjegull mëngjesi.
 
10.    Parku Kombëtar Jasper, Kanada. Lumi Athabasca gjarpëron përmes gjethnajës në këmbët e shkëmbinjve kanadezë.