FUNDJAVË AVENTURESKE NË TZOUMERKA

PAKETA BAZË:
* Akomodimi në dhomë dyshe përfshirë mëngjesin
* Hotel me 5***** në zemër të zonës së Tzoumerka-s

PAKETA NË GRUP:
Për informacion të detajuar dhe program udhëtimi, lutemi të na kontaktoni

Tel. +355 42 268888
Cel. +355 69 2026888