ACD WELLNESS & SPA HOTEL MELJINE

PËRFITONI NGA PAKETA FAMILJARE E CILA PËRFSHIN:

* Akomodimin për 2 netë në Dhomë Comfort
* Një shishe verë në mbërritje
* Mëngjesin dhe darkën
* Masazh i shpinës për dy persona
* Përdorim i dhomës së VIP SPA (Jacuzzi, Waterbed, Sauna) për 45 minuta
* Përdorim i pakufizuar i Qëndrës Spa
* 20% zbritje për trajtimet estetike
* Një fëmijë nën 12 vjeç pa pagesë
* Shesh lojërash për fëmijë
* WiFi në të gjitha zonat e hotelit
* Parkim falas

****
Kushtet e tjera:
* Trajtimet Spa janë të disponueshme vetëm kundrejt një rezervimi paraprak
* Paketa nuk përfshin tatimin e detyrueshëm dhe sigurimin që është € 1,40 për person / ditë
* Shërbimet që nuk shfrytëzohen nuk do të zbriten nga çmimi i paketës