SPLENDID CONFERENCE & SPA RESORT - BUDVA

Paketa familjare: (2 të rritur + 2 fëmijë deri në 12 vjeç)
* Akomodimi për 2 netë në dhomë superiore
* Biskota mirëseardhjeje në dhomë për fëmijët
* Mëngjesi dhe darka shërbyer në restorantin "La Bussola"
* Regjistrimi falas në Klubin e Kështjellës së Fëmijëve
* Program animacioni për fëmijët
* Masazh fytyrë ose trupi (25 min) për nënën
* Masazh i kurrizit dhe qafës për babanë
* 20% ulje për të gjitha trajtimet Spa
* Përdorimi i Qendrës SPA (06:30 - 21:00), Wi-Fi dhe parking falas