MARTI MYRA ( TURQI - KEMER )


 • - Udhëtimin Charter Tiranë - Antalya - Tiranë
 • - Transfertat Aeroport - Hotel - Aeroport
 • - Akomodim në hotelin e përzgjedhur nga Ju, 6 ditë / 5 netë, të gjitha shërbimet e përfshira
 • Bëni ëndrrat Tuaja realitet në Marti Myra, pranë qytetit të lashtë të Phaselis.
  VITI I NDËRTIMIT 1995
  RESTAURIMI I FUNDIT 2014
  SIPËRFAQJA E HOTELIT (m2)
  100,000
  DISTANCA NGA AEROPORTI (km) 70
  QYTETI MË I AFËRT (km) Kemer
  DISTANCA NGA QYTETI MË I AFËRT (km) 17
  NDËRTESA KRYESORE 1
  NDËRTESA TË TJERA 30
  DHOMA 551
  AMBJENTE TË PËRSHTATSHME PËR PERSONA ME AFTËSI TË KUFIZUARA
  CHECK-IN 15:00
  CHECK-OUT 12:00
  INTERNET Në dhomë dhe ambjentet kryesore të hotelit
  VAKTET / KONSUMI ULTRA ALL INCLUSIVE
  FËMIJËT Për informacione të mëtejshme, lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.
  KAFSHËT SHTËPIJAKE Nuk lejohen kafshët shtëpijake.
  SHËRBIME TË TJERA:
 • Kasafortë në Dhomë
 • S.P.A.
 • Shërbimi Lavanteri
 • Karrige për fëmijë në restorant
 • Mjek
 • Infermjer
 • TV Satelitor
 • Krevat Shtesë në Dhomë
 • Sistem Ajri të Kondicionuar
 • PAGESË ME KARTË KREDIE / ATM VISA, MASTERCARD, VISA Electron, MAESTRO
  ANULLIME / PARAPAGIME Lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.

 • DHOMË SUPERIORE
 • DHOMË SUPERIORE DELUXE
 • DHOMË SUPERIORE FAMILJARE DELUXE
 • SUITË FAMILJARE SUPERIORE
 • DHOMË DUPLEX
 • SUITA TË NDRYSHME
 • RESTORANTE KRYESORE 1
  RESTORANTE ME TEMATIKË 4
  SNACK BAR 1
  PASTIÇERI Në zonën e restorantit kryesor.
  BAR - KAFE 3
  DISCO 1
  SHËRBIME TË PËRDITSHME KONSUMATORI:
 • Mëngjesi
 • Mëngjes i vonë
 • Dreka
 • Snack Service në orarë të ndryshme të ditës
 • Akullore
 • Orari i Çajit
 • Darkë
 • Darkë e vonë
 • PLAZHI Privat
  LLOJI Ranor, Guror
  GJATËSIA 285
  DISTANCA PREJ NDËRTESËS KRYESORE TË HOTELIT Akses direkt
  PISHINA NË AMBJENTE TË HAPURA 3
  PISHINA NË AMBJENTE TË MBYLLURA 1
  PISHINË FAMILJARE Në ambjentet e pishinës kryesore
  PISHINË PËR TË RRITUR Në ambjentet e pishinës kryesore
  PISHINË ME DALLGË ARTIFICIALE Nuk ka
  AQUAPARK Në ambjentet e pishinës kryesore.
  UTENSILJE TË PËRFSHIRA NË PAKETË
 • Çadra
 • Chaise Longue
 • Dysheqe për Chaise Longue
 • Peshqirë plazhi të administruara në pika të ndryshme shpërndarjeje
 • AKTIVITETE
 • Programe Animacioni për fëmijë
 • Mini Club
 • Kënd lojrash për fëmijë
 • Lojra, shfaqje dhe animacione të ndryshme gjatë ditës
 • Lojra, shfaqje dhe animacione të ndryshme gjatë natës
 • Palestër
 • Sauna
 • Banjo Turke
 • Masazh
 • Ping Pong
 • Basketboll
 • Water Ski
 • Surf
 • Parashutë
 • Kanoe
 • Biçikletë Uji
 • Disco
 • Aerobi
 • Darts
 • Bilardo
 • ***Disa prej aktiviteteve të sipërpërmendura janë të mundura vetëm kundrejt një pagese shtesë, e cila mund t'Ju bëhet me dije vetëm në hotel.