01/01
Sezoni i ri!
Destinacione të reja!
Ku?
01/03
RIMBURSIM
Politikat mbi mbrojtjen e klientit.
CORONAVIRUS
Turizimi dhe masat anti-Covid
SIGURACIONI SHENDETESOR
Shëndeti juaj, parësor!
UDHETIME
Udhëtime në çdo kënd të botës që realizojnë çdo ëndërr tuajën në sirtar !
14 Janar 2021
Një dasëm ndryshe
Për më aventurierët në shpirt, nocioni i dasmës tipike mund të tingëllojë jashtë nivelit. Nëse ju pëlqen të ngjitni male, të bëni ski apo të kacavirreni nëpër shpella, ja nëntë vende ku mund të bëni...

Turqi

2023

Oferta Ekskluzive
Po vijnë së shpejti!
CFARE THONE KLIENTET TANE PER NE
01/03
Reviews te udhetareve
Pushimet në Regnum Carya resort lënë aq shumë mbresa sa gjatë gjithë vitit jane objekt bisedash e ndarje eksperiencash me miqtë e përbashkët. Shërbimi, hoteleria, ushqimi, argëtimi janë të gjitha me cilesinë më të lartë. Rikthimi është vetëm cështje kalendarike, sa të vijë vera dhe të mbarojnë zgjedhjet.
Ilva Tare
Gazetare
Reviews te udhetareve
Sa herë afrohet vera, e di që kam vendin tim ku trokas nëse dua të pushoj. Korrektësi në detaje. Ajo cfarë më keni ofruar ka qenë perfekte ëmua e familjen time. Qetesinë e kam shumë të rëndësishmë mbas nje viti të ngarkuar, dhe fakti qe vij vit pas viti tek ju, tregon se "kam marrë atë cfarë kam kërkuar".
Aurela Gaçe
Kengetare
Reviews te udhetareve
Shpejtësi, saktësi, komoditet dhe mbi të gjitha më tepër nga kam pritur!
Joni Peçi
Stilist
Reviews te udhetareve
Shoh shumë njerëz rrotull meje që pushimet nuk i kanë çlodhje por stres: organizimi, ikja, mbërritja, ku do hamë, si do flemë, po sikur të mos i pëlqejnë fëmijet... Në familjen tonë nuk kemi më probleme të tilla, vetëm duhet të gjejmë datat kur fëmijët kane pushimet e shkollës dhe ne mund t’u shkëputemi dasmave dhe me gjithë të tjerat merret Global Travel. Dhe ato ditë, në destinacionin dhe gjithë facilitetet e zgjedhura nga Global Travel, mund të themi qe jane e vetmja periudhë e vitit që nuk preokuptohemi për asgjë, përveçse si të kënaqemi sa më shumë. Fytyrat e lumtura të fëmijëve e tregojnë më së miri.
Marçela Lati
Sipermarrese
Reviews te udhetareve
E vecanta që ka Global Travel është se të plotëson dëshira pushimesh, që duken si të paarritshme, por Global Travel i bën të prekshme. Këtë kënaqesi pushimesh e kam provuar vetë në “kurriz”... Mendova të shkruaja që “Global Travel është më e mira në treg, por besoj që është e vetmja.”
Salsano Rrapi
Aktor
OFERTA
"Last Minute"
Nisja