Kur ka qenë hera e fundit keni udhëtuar vetëm për vetëm me partnerin apo partneren tuaj? Pa menduar për fëmijët, për punën për shtëpinë... Ajo çka  e vret pasionin është monotonia dhe rutina e ditëve.

Me kaq shumë vende për të parë dhe për të vizituar kemi qëndruar brenda Evropës e diku pak më në veri. Kemi zgjedhur dhjetë vendet perfekte për qetësi, romancë dhe dashuri.

 
Pragë, Republika Çeke

 
Sevilje, Spanjë

 
Cotswold, Angli

 
Venecia, Itali

 
Paris, Francë

 
Rothenburg ob der Tauber, Gjermani

 
Kopenhagë, Danimarkë

 
Giethoorn, Holandë

 
Bergen, Norvegji

 
Lubjanë, Slloveni