Aeroportet nuk mbahen për ushqimin, edhe pse disa janë më të mirë për cilësinë dhe shumëllojshmërinë e kuzhinës që u ofrojnë klientëve. Skytrax kohët e fundit zbuloi fituesit për vitin 2016, duke përfshirë edhe 10 aeroportet më të mira në botë për ngrënie. Rezultatet janë bazuar në pyetësorë të kryera nga klientët ajrorë të 106 kombësive  të ndryshme. Këtu janë 10 aeroportet më të mirë për të shijuar një vakt para fluturimit tuaj të ardhshëm.Aeroporti Ndërkombëtar Hamad, Doha, Katar


Aeroporti i Munihut, Gjermani

 
Aeroporti  Ndërkombëtar Kansai, Izumisano, Japoni


Aeroporti Ndërkombëtar, Vjenë, Austri


Aeroporti i Londrës Heathrow, Angli


Aeroporti Ndërkombëtar Chubu , Nagoya , Japoni

 
Aeroporti  Ndërkombëtar Inceon, Kore e Jugut

 
Aeroporti Changi Singapore, Singapor


Aeroporti  Ndërkombëtar i Hong Kongut, Chek Lap Kok, Hong Kong

 
Aeroporti  Ndërkombëtar Narita, Japoni