Nëse jeni një njeri që adhuroni udhëtimet dhe vendet e veçanta , larg nga zhurmat e qytetit Norvegjia është një vend ideal.
   
Temperaturat e ftohta, pyjet e shumta dhe klima e egër veriore janë ndër gjërat që e karakterizojnë këtë shtet kaq të popullarizuar.
 
 
Jehonat e historisë së pasur të këtij shteti janë të përhapura përgjatë tërë territorit, por atraksioni kryesor i Norvegjisë mbetet natyra.
 
Sidoqoftë, nëse vendosni të shkoni në Norvegji, rekomandohet t’i vizitoni bukuritë natyrore të këtij shteti të cilat vijnë në galerinë e mësipërme.