Një top listë e plazheve më përrallore, me rërë të bardhë dhe ujëra të kristalta. Nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në Afrikë, Australi e deri pranë, në Europë…gjeni të preferuarin tuaj

 
South Beach, Majami
 
Railay Beach, Tajlandë

Plazhi Navagio, Greqi

Gjiri Maho, St.John

Gjiri Walvis, Namibi

Monterosso al Mare, Itali

Plazhi Whitehaven, Australi

Plazhi Ngapali, Myanmar (Burma)

Baker Beach, San Francisko
 
Banjat, Ishujt e Virgjëra Britanike