Nuk janë pak, njerëzit që i presin biletat e avionit enkas për të bërë pazar në qytete të ndryshme të botës. Për shembull, nga Shqipëria, në dhjetor e janar, për të përfituar nga uljet, udhëtojnë sa e sa njerëz drejt Italisë! Mirëpo, Roma dhe Milano (Ok!, edhe Bari që kemi më afër) nuk janë qytetet e vetme ku mund të bësh pazare të lira dhe të mira, sado që i kemi më afër se të tjerat. Më poshtë kemi renditur listën e të gjitha qyteteve të botës që vizitohen edhe për të bërë shooping.
Ka për të gjithë, ngado që janë e kudo ku shkojnë!
 
 
New York
Berlin, Gjermani
Los Angeles, Californi
 
Londër, Angli
Tokio, Japoni
 
Singapor
Stamboll, Turqi
 
Paris, Francë
Madrid, Spanjë
 
Bankok, Tailand
Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe
 
Milano, Itali
Romë, Itali
Marakesh, Marok
Edinburg, Skoci
Vien, Austri
 
Melburn, Australi
Amsterdam
Bukuresht, Rumani