Suki është një mace e mrekullueshme Bengale nga Kanadaja, e cila nuk ka frikë t’i çojë putrat e saj të vogla në aventura të mëdha. Jo vetëm kaq, por Suki duket tmerrësisht elegante në çdo hap që dhe fotografitë e saj e dëshmojnë më së miri.
Nga një xhiro me kanoe te livadhet e lulëzuar, çdo vend bëhet më i shndritshëm kur macja hyn në të. Shihni aventurat e mackës dhe zgjidhni foton tuaj të preferuar.

Suki merr shumë komente rreth syve të saj, “Ngjyra është e edituar” pranon e zonja. “Më pëlqen të luaj me fotografitë për të krijuar pak magji, por nëse doni të shihni ngjyrën e saj normale të syve është e dukshme në shumë video që kam postuar.