Platforma Nestpick, ka përpiluar një renditje bazuar në 16 faktorë për të përcaktuar se cilët vende janë më të dëshirueshëm. Renditja shqyrtoi elementë  si kostoja e jetesës, aksesi në transport publik dhe mundësitë e punësimit. Gjithashtu ka marrë në konsideratë faktorë të interesit të veçantë për 30 –vjeçarët si shpejtësia e internetit, barazia gjinore, sa e përballojnë dot koston e birrës, numri i dyqaneve Apple për kokë, etj.  Ja 30 qytete ku duan të  jetojnë brezi i milenialëve.


30. Glasgou, Mbretëri e Bashkuar

29. Vjenë, Austri

28. Madrid, Spanjë

27. Marsejë, Francë

26. Oslo, Norvegji

25. Bristol, Mbretëri e Bashkuar

24. Toronto, Kanada

23. Okland, Zelandë e Re

22. Bordo, Francë

21. Mançester, Mbretëri e Bashkuar

20. Helsinki, Finlandë

19. Pragë, Çeki

18. Nantë, Francë

17. Roterdam, Holandë

16. Londër, Mbretëri e Bashkuar

15. Montreal, Kanada

14.Hagë, Holandë

13. Valencia, Spanjë

12. Zyrih, Zvicër

11. Lilë, Francë

10. Vankuver, Kanada

9. Paris, Francë

8. Kolonjë, Gjermani

7. Lion, Francë

6. Barcelona, Spanjë

5. Antuerp, Belgjikë

4. Lisbonë, Portugali

3. Mynih, Gjermani

2. Berlin, Gjermani

1. Amsterdam, Holandë