1. Vizito kështjellën e Pragës!


2. Bëj një selfie në murin e John Lennon-it!

3. Pi pintë pas pinte  në  turin e birrës!

4.Shijoje pamjen e qytetit nga maja e kullës së Bashkisë!

5. Ha një darkë tradicionale bohemiane!

6. Shih Orën Astronomike!

7. Ha një noçkë gjigante derri!

8.  Shëtit  në urën e Karlit!

9. Kundro artin satirik të Pragës! 

10.Drejtohu për nga kulla e vrojtimit Petrin!

11. Ha dhe psonis në tregjet e Krishtlindjes!

12. Vizito një nga  280 muzetë në Pragë!

13.  Bëj një xhiro në lumin e Pragës!

14.  Vizito varrezat e vjetra hebraike!  

15. Shih sinagogën spanjolle!  

16.Ec rreth sheshit Wencelas!   

17. Shih Katedralen Shën Vitus!   

18. Vizito ndërtesën e dytë më të shëmtuar në botë!

19.  Pi alkoolin e preferuar vendas – Becherovka!  

20. Provo djathin turshi!  

21. Pi një birrë në  dhomën e degustimit të Pilsner-it origjinal Urquell në Pinkasu.

22. Hidhi një sy artit të frymëzuar nga politika dhe Franz Kafka!

 23. Vëzhgo jetën e natës!

24.  Shihe Pragën gjatë natës , veçanërisht kështjellën dhe urën e Karlit!