Sara, blogerja e udhëtimeve  ose @collagevintage siç njihet në Instagram këtë muaj ka udhëtuar drejt Indonezisë.
 
 
Zbuloni Balin përmes fotografive të mahnitshme që ajo ka realizuar në këtë aventurë ishullore.
                                                                                                                                                                                                                                                   
Plazhet e virgjër, gjelbërimi i xhunglës, pishinat, resortet, lumenjtë, kafshët dhe frutat ekzotike.
 
                                                                                
Ne kemi zgjedhur disa prej fotove më të bukura, ndërsa ëndërrojmë, pse jo, një udhëtim real në  këtë parajsë tokësore...