Aktorja e famshme ka postuar të parën foto në pushimet e parajsës tropikale në Instagram me diçiturën : “Mëngjeset janë të mahnitshëm...”
 
Pastaj ka hedhur një foto me dy gota me diçiturën: “Gëzuar për të hedhur brenda vendime”.
 
Ajo i kaloi pushimet e Ditës së Falënderimeve në parajsë me të dashurin e saj Alex Da Kid, i cili shfaqet në historitë e postuara në Instagram nga Berry. Sipas E! News, çifti ka shijuar pak aventurë në
 pushimet e tyre si jetski dhe not.
 
Më pas jo ka hedhur një foto në anë të kasolles mbi ujë me diçiturën: “Çfarë quaj të distancosh veten nga gjërat e kota!”
 
Më pas ka vijuar me një foto të perëndimit të Polinezisë Franceze.
 
Ajo ka ndarë gjithashtu foto të plazheve me rërë të zezë gjatë bregut të Tahitit, duke shkruar “Si thoni për një plazh me rërë të zezë?”
 Dhe një tjetër: “Duke mësuar ta lë universin të më drejtojë hapat”.
 
Nuk është habi që Berry po kalon kohë të mrekullueshme rreth Polinezisë Franceze dhe zgjedh të qëndrojë në një hotel me shtëpiza druri mbi ujë.