Nëse këtë dimër doni ta kaloni me shijen klasike që ka stina, mes maleve dhe dëborës, këto vende janë idealet pë rata që duan skitë. Gëzojuni dimrit në majat më të larta të Europës.

1.Zermatt, Zvicër


2.Grimentz, Zvicër


3.Wengen, Zvicër


4.Kitzbuehel, Austria


5.Cortina d’Ampezzo, Itali


6.Lech, Austri


7.Saas-Fee, Zvicër


8.Alpbach, Austri


9.Megeve, Francë


10.Courmayeur, Itali