I keni palosur të gjithë rrobat dhe me kujdes i keni vendosur në valixhe, ndjekur nga këpucët që qëndrojnë lart? Hapni valixhen në dhomën e hotelit dhe çfarë vini re ? Pisllëku në fund të takave tani është përhapur në atë këmishën e bardhë.
Del që sekreti për t’i mbajtur rrobat larg pisllëkut qëndron në dollapin e çarçafëve. Herës tjetër kur të bëni gati çantën, merrni një këllëf të vjetër jastëku, futini brenda këpucët, mbylleni grykën me një nyjë dhe ...voilà— një valixhe plot me rroba të pastra.