Maroku është një destinacion i preferuar për shumë udhëtarë. Është një hyrje drejt Afrikës dhe një vend i pasur me larmi. Mendo mikpritjen e ngrohtë, shkretëtirën e Saharasë, xhirot me deve, taginë, malet e mahnitshëm, qytetërimet e lashtë, qytetet prehistorike, çaji i mentes dhe pazaret.Maroku do ju marrë mendjen dhe është vërtet një copë parajse.
Zbuloni pak magji përmes këtyre fotografive!