Blog Listing

7 hapa që në valixhe mos të mungojë asgje
 • 08-Apr-2019

Gjithmonë zbuloni se keni harruar gjëra në shtëpi?! Ja si t'ja dilni herës tjetër

Lexo të gjithën
7 sekrete të njerëzve që nuk sëmuren kurrë
 • 08-Apr-2019

Të sëmuresh nuk është kurrë qejf, por ndonjëherë është e paevitueshme. Dhe ndërsa udhëtimet të bëjnë mirë për shëndetin mendor, mun

Lexo të gjithën
Çiftet që udhëtojnë bashkë bëjnë seks më të mirë
 • 08-Apr-2019

Udhëtimi është mënyra për të mbajtur gjallë romancën. Studimet thonë se çiftet që udhëtojnë bashkë kanë jetë më të mira seksuale se

Lexo të gjithën
Mënyra gjeniale për të bërë gati valixhet
 • 08-Apr-2019

Ata që bëhen gati në minutën e fundit zakonisht e teprojnë, sidomos kur bëjnë valixhe familjare. Mund ta kthesh procesin në favor, duke implem

Lexo të gjithën
Ja sesi gratë e hatashme i paketojnë këpucët
 • 08-Apr-2019

Herës tjetër kur të bëni gati çantën, merrni një këllëf të vjetër jastëku, futini brenda këpucët, mbylleni grykën me një nyjë dhe ...

Lexo të gjithën
Studimet zbulojnë se udhëtimet sjellin përfitime në shëndet
 • 08-Apr-2019

Nëse doni të jeni më i shëndetshëm, bëni më shumë pushime dhe jetoni pranë një parku të madh, kështu thonë të paktën dy studime të ndr

Lexo të gjithën
Punët më të mira për njerëzit që duan të udhëtojnë botën
 • 08-Apr-2019

Nuk ke pse i kufizon aventurat në standardin e dy javëve të pushimeve. Tani, më shumë se kurrë, mund ta sigurosh jetesën duke bredhur botën.

Lexo të gjithën
Çfarë të bësh kur të bllokohen veshët në avion
 • 08-Apr-2019

Mos lejo që dhimbja dhe bezdia e veshëve të të shkatërrojë fluturimin!

Lexo të gjithën
Pse duhet t’i shpenzoni paratë për udhëtime
 • 08-Apr-2019

Duhet t’i shpenzojmë paratë në përvoja si udhëtimi në vend që të blejmë një makinë të re. Përvojat mund të ofrojnë një jetë plot k

Lexo të gjithën
8 arsye për të ndërmarrë një tur
 • 08-Apr-2019

Të organizosh një aventurë udhëtimi të patëmetë kërkon shumë zgjedhje. Për ata që e kanë për herë të parë kjo mund të jetë pak frik

Lexo të gjithën
Karakteristikat e një shoku të mirë udhëtimi
 • 08-Apr-2019

Shoku i duhur i udhëtimit mund të ndikojë në përvojën që keni dhe madje të ndikojë opinionin tuaj për vetë destinacionin. Ka histori të mi

Lexo të gjithën
Si të kurseni për të udhëtuar
 • 08-Apr-2019

Pra dëshironi të udhëtoni, por nuk keni para të kursyera për t’u nisur? Me një ndryshim në stilin e jetesës dhe zgjedhje, do të jeni të a

Lexo të gjithën
Pushimet e mia me Global Travel

Jeni te lutur te dergoni pershtypjet tuaja te udhetimit me Global Travel. Ne do ti perzgjedhim dhe publikojme ata se bashku me fotot qe do te dergoni ne websitin tone.