Blog Listing

Dhjetori në Budapest
  • 08-Apr-2019

Ç’të bësh për festa në kryeqytetin hungarez!

Lexo të gjithën
Kanadaja, destinacioni më i mirë i 2017 –ës
  • 08-Apr-2019

Kështu Kanadaja është zgjedhur si destinacioni i vitit 2017 nga revista Travel+ Leisure. Nën fjalët tolerancë dhe shpresë, revista prestigjioze

Lexo të gjithën
Katër udhëtime që do të të bëjnë të lumtur këtë vit
  • 08-Apr-2019

Ja planet për të cilat keni nevojë që në 2018-ën të jeni njeri më i lumtur

Lexo të gjithën
12 qytetet më të pazakontë në botë
  • 08-Apr-2019

Çdo qytet në botë është unik, por disa specie janë aq të rralla sa është e vështirë të besohet se ekzistojnë vërtet. Ja qytetet më të

Lexo të gjithën
9 destinacione për më guximtarët
  • 08-Apr-2019

Një listë me vende të cilat jo çdokush do të merrte guximin të shkonte, pasi këto vende jo vetëm që janë disi të çuditshme por janë edhe

Lexo të gjithën
Kopshtet më piktoreske të Europës
  • 08-Apr-2019

Kopshtet e Europës janë aty ku natyra, historia dhe arti përzihen bashkë. Këta janë më të mirët e kontinentit

Lexo të gjithën
Një destinacion për çdo ngjyrë ylberi
  • 08-Apr-2019

Një përvojë e mahnitshme udhëtimi mund të na bëjë ta dashurojmë një nuancë në veçanti. Cilën ngjyrë dashuroni nga udhëtimet tuaja?

Lexo të gjithën
7 qytetet më të bukur në rivierën franceze
  • 08-Apr-2019

Në juglindje të Francës, brigjet e mbushur me jahte, qytezat mbi shkëmbinj dhe fshatrat e fjetur të peshkimit ngrohen nën diellin mesdhetar.

Lexo të gjithën
Ky plazh në Holandë ka nisur festën që zgjat 1 vit
  • 08-Apr-2019

Nuk ka festë si një festë një vjeçare në plazh sepse nuk do të ndalet…deri vitin tjetër.

Lexo të gjithën
Pushimet e mia me Global Travel

Jeni te lutur te dergoni pershtypjet tuaja te udhetimit me Global Travel. Ne do ti perzgjedhim dhe publikojme ata se bashku me fotot qe do te dergoni ne websitin tone.