Blog Listing

Një guidë ushqimore në Berlin
 • 08-Apr-2019

Baret e shkëlqyer me kafe të kadifenjtë dhe mëngjese të vona që ta bëjnë zemrën të zaliset...Ja disa prej pikave që nuk duhen humbur gjatë

Lexo të gjithën
Budapesti në ritëm pa kohë
 • 08-Apr-2019

Ka një ndjesi ritmi të qytetit- çdo mëngjes. Kur Budapesti zgjohet, mund të ndjesh ritmin të nisë dhe vazhdon deri natën. Atmosfera e tij ë

Lexo të gjithën
Tortilla spanjolle
 • 08-Apr-2019

Tortilla ( apo omëleta spanjolle) mund të serviret e nxehtë ose e ftohtë dhe është një mënyrë fantastike për të përdorur të gjithë përb

Lexo të gjithën
Përralla me mbretër dhe kështjella
 • 08-Apr-2019

Kështjellat që pikëzojnë peizazhin europian janë secila të denja për përrallën e tyre. Këto struktura madhështore u kanë mbijetuar luftër

Lexo të gjithën
Menada Zaimi; Ju flet Uashingtoni !
 • 08-Apr-2019

Menada Zaimi rrëfen jetën në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ndërsa na shëtit në distriktin e Uashingtonit

Lexo të gjithën
Biondja që bredh botën
 • 08-Apr-2019

Njihuni me Kiersten, amerikanen e lindur në Kaliforni, e cila braktisi karrierën në një korporatë financash për t’u bërë udhëtare e botës

Lexo të gjithën
Veshjet më të këqija për aeroport
 • 08-Apr-2019

Jemi gjithnjë në kërkim për të rafinuar më tej veshjet tona për çdo destinacion, qoftë aeroport apo zyrë. Ndërsa kemi bredhur mjaft për t

Lexo të gjithën
Ky qytet antik në Arabi Saudite është një mrekulli arkeologjike
 • 08-Apr-2019

Ndërtuar në shekullin e parë Para Krishtit, Mada'in Saleh, e njohur si Hegra për Nabateanët, ka varre me përmasa monumentale gdhendur në faqe t

Lexo të gjithën
Përreth Europës në 30 aventura
 • 08-Apr-2019

Po mendoni ç’të bëni këtë verë? Ja një listë për t’u përmbushur me aventura europiane! Mendoni se mund ta realizoni këtë vit? Rezervo

Lexo të gjithën
8 fakte rreth Pamukkale-s
 • 08-Apr-2019

Kur vizitoni Turqinë, Pamukkale është një must! Ju intrigon? Ja 8 fakte interesante rreth vendit!

Lexo të gjithën
Një udhëtim Guinnes në çift
 • 08-Apr-2019

Çifti që ka realizuar udhëtimin më të gjatë me makinë, ndan disa këshilla si të merresh vesh me partnerin kur kalon kohë 24/24 bashkë...

Lexo të gjithën
Islandë; një hotel për të fjetur nën yje
 • 08-Apr-2019

Nëse ju bie rruga nga Islanda, përse të mos e kaloni natën brenda një flluske në mes të një pylli. Mund të jetë një nga gjërat më të hat

Lexo të gjithën
14 fakte argëtuese rreth Ibizës
 • 08-Apr-2019

Ibiza është e mirënjohur për statusin e saj si meka e muzikës. Një crème dela crème e DJ-ve më të njohur e bën ishullin një tokë të shen

Lexo të gjithën
Pushimet e mia me Global Travel

Jeni te lutur te dergoni pershtypjet tuaja te udhetimit me Global Travel. Ne do ti perzgjedhim dhe publikojme ata se bashku me fotot qe do te dergoni ne websitin tone.