Ngjyra që i gjen vetëm në parajsat tropikale, por dhe argëtim, ekskursione, zhytje, blerje, restorante ndërkombëtarë dhe jetë nate. Përtej sombrerove dhe tekilës, të ndjekur nga...
29 Mars 2021
Share
Fluturimi është një nga format më të sigurta të transportit, por nuk ndihet si e tillë kur godet një turbulencë. Por çfarë që ai “ajër i vrazhdë” që pilotët flasin vazhdimisht?...
29 Mars 2021
Share
A është ky  restoranti më romantik në botë?   Ka fare pak përvoja më të paharrueshme ( ose romantike) se të hash një vakt të shijshëm, ndërsa  rrethohesh prej një pamje...
18 Janar 2021
Share
Ja njëra: lepurushi i Pashkës në Kështjellën e Drakulës. Tmerruese apo jo, mund të jetë argëtimi i fëmijëve në periferinë e Transilvanisë në Kështjellën Bran ( apo quajtur ndryshe...
18 Janar 2021
Share
Për më aventurierët në shpirt, nocioni i dasmës tipike mund të tingëllojë jashtë nivelit. Nëse ju pëlqen të ngjitni male, të bëni ski apo të kacavirreni nëpër shpella, ja nëntë...
15 Janar 2021
Share
Zanzibar
OFERTA
"Last Minute"
Nisja 17 Nëntor
Kiwengwa, Zanzibar
1499