AVALA RESORT & VILLAS

PËRFITONI NGA PAKETA NË ÇIFT E CILA PËRFSHIN:

* Akomodimin për 2 netë për 2 persona në dhomë dopjo
* Mëngjesin dhe darkën (bufe)
* Shishe uji në dhomë
* 20% ulje për drekën A La Carte në Restorantin "Avala"
* 20% ulje për të gjitha trajtimet SPA
* Përdorimi i lirë i parkingut të hotelit, si dhe Sauna, Pishina, Palestra, Jacuzzi dhe Banja Turke
* Internet pa pagesë në të gjitha ambjentet e hotelit