BIANCA RESORT & SPA

PAKETA E FUNDJAVËS PËRFSHIN:

* Akomodimin për 1 natë në Dhomë Standarte ose Superiore
* Mëngjesin dhe darkën
* Përdorimi i lirë i parkingut të hotelit, si dhe Sauna, Hammam-i, Pishina dhe Palestra
* Internet pa pagesë

****
Kushtet e tjera:
* Paketa nuk përfshin tatimin e detyrueshëm dhe sigurimin që është 1,30 euro për person / ditë.
* Shërbimet që nuk shfrytëzohen nuk do të zbriten nga çmimi i paketës