HOTEL DUKAGJINI - PEJË

PAKETA BAZË:
* Akomodimi në dhomë dyshe përfshirë mëngjesin
* Hotel me 5***** në zemër të Pejës
* Përdorimi i lirë i parkingut të hotelit, si dhe Sauna, Pishina, Palestra, Jacuzzi dhe Hammam-i