RADIKA HOTEL & SPA RESORT MAVROVË

PAKETA E FUNDJAVËS PËRFSHIN:

* Akomodimin për 2 netë në Dhomë Standarte Dopjo
* Mëngjesin
* Përdorimi i lirë i parkingut të hotelit, si dhe Sauna, Pishinë e brendshme, Xhakuzi, Banja me Avull, Dhomë Private (xhakuzi) me ujë te kripur, Qender Fitnes, Lodra për fëmijë, Fusball / Ping-Pong / Biliardo
* Wi- Fi, MaxTv
* Taksa turistike, Sigurimi, TVSH

****
Kushte të tjera:
* Fëmijë 4 - 11,99 vjeç - € 15,- akomodimi në dhomë me prindërit