FOUR POINTS by SHERATON KOLASIN

PAKETA E FUNDJAVËS PËRFSHIN:

* Akomodimin për 2 netë në Dhomë Standarte ose Superiore
* Mëngjesin
* Përdorimi i lirë i parkingut të hotelit, si dhe Sauna, Banjo Turke, Jacuzzi, 1 shishe ujë në dhomë, WIFI

****
Kushtet e tjera:
* Paketa nuk përfshin tatimin e detyrueshëm dhe sigurimin që është 1,30 euro për person / ditë.
* Shërbimet që nuk shfrytëzohen nuk do të zbriten nga çmimi i paketës