HOTEL TRE CANNE - BUDVA

PAKETA BAZË:
* Akomodimi në dhomë Dyshe Deluxe përfshirë mëngjesin
* Përdorimi i lirë i parkingut të hotelit, Pishinës dhe Qendrës SPA