Femijet akomodohen falas

Je në kërkim të pushimeve dhe strukturave hoteliere më të mira për të kaluar ditët e planifikuara të pushimeve? Këtë vit, më shumë se kurrë na duhen pushimet, për te hequr gjithë stresin e lodhjen e vitit, dhe për ti dhënë fëmijëve të kuptojnë se bota është më e madhe se shtëpia dhe me plot ngjyra.

Në faqen tonë WEB do gjeni struktura hoteliere në destinacione të përvitshme të zgjedhura nga shqiptarët me shiritin “Childfriendly”. Në këto struktura fëmijët akomodohen falas dhe përfitojnë shërbime si Kids Club, Aquapark, Team Games etc. Në paketa akomodimi për fëmijët është falas, dhe do përfshihet vetëm udhëtimi me avion në pagesë për fëmijët që kanë mbushur 2 vjeç. Hotele të ndryshme kanë limite të ndryshme mbi moshat e fëmijëve që akomodohen falas. Global Travel Albania mundëson struktura hoteliere ku fëmijët akomodohen FALAS deri maksimalisht 12.99 vjeç, sepse për ne është mëse e rëndësishme të bëhemi pjesë e fëmijërise së fëmijëve në familjen tuaj.

Zanzibar
OFERTA
"Last Minute"
Nisja 17 Nëntor
Kiwengwa, Zanzibar
1499