Detaje mbi hotelin

Në paketë përfshihet
Fluturimi Tirana-Antalya-Tirana
Transfertat aeroport-hotel-aeroport
Akomodimi
Siguracioni I shëndetit në udhëtim
VITI I NDËRTIMIT
RESTAURIMI I FUNDIT
SIPËRFAQJA E HOTELIT (m2)
10 m2
DISTANCA NGA AEROPORTI (km)
QYTETI MË I AFËRT (km)
DISTANCA NGA QYTETI MË I AFËRT (km)
NDËRTESA KRYESORE
NDËRTESA TË TJERA
DHOMA
CHECK-IN
CHECK-OUT
INTERNET
VAKTET / KONSUMI
FËMIJËT
KAFSHËT SHTËPIJAKE
SHËRBIME TË TJERA:
PAGESË ME KARTË KREDIE / ATM
ANULLIME / PARAPAGIME
RESTORANTE KRYESORE
RESTORANTE ME TEMATIKË
SNACK BAR
PASTIÇERI
BAR - KAFE
DISCO
SHËRBIME TË PËRDITSHME KONSUMATORI:
PLAZHI
LLOJI
GJATËSIA
DISTANCA PREJ NDËRTESËS KRYESORE TË HOTELIT
PISHINA NË AMBJENTE TË HAPURA
PISHINA NË AMBJENTE TË MBYLLURA
PISHINË FAMILJARE
PISHINË PËR TË RRITUR
PISHINË ME DALLGË ARTIFICIALE
AQUAPARK
UTENSILJE TË PËRFSHIRA NË PAKETË
AKTIVITETE
Të rritur
Netët
Data
Fëmijë
1
2
3
 

Ofertat eksluzive per klientët tanë

Nuk ka oferta per hotelin dhe parametrat e kerkuara. Ju mund te ndryshoni parametrat ose na kontaktoni per me shum detaje
OTIUM HOTEL SEVEN SEAS - 5*
Turkey - Side - Antalya
KuponNë paketë përfshihet
Fluturimi Tirana-Antalya-Tirana
Transfertat aeroport-hotel-aeroport
Akomodimi
Siguracioni I shëndetit në udhëtim
Ju duhet ndihmë ?

Ne jemi gjithmonë aty për tju ndihmuar. Ekipi ynë është në dispozicion 24/7 për ti dhënë klinetit shërbimin e duhur.
Na kontaktoni në :

+355 69 20 26 888
+355 69 20 26 999
[email protected]


Abonohu

Per te marre informacione apo oferta ne vazhdim ju lutem abonohuni !