Detaje mbi hotelin

Në paketë përfshihet
Nisja 24-05-2019
Fluturimi TIA-AYT-TIA
Transfertat aeroport-hotel-aeroport
2 Të rritur
Akomodimi 6 Netë | 7 Ditë
Siguracioni I shëndetit në udhëtim
VITI I NDËRTIMIT
RESTAURIMI I FUNDIT 2015
SIPËRFAQJA E HOTELIT (m2)
m2
DISTANCA NGA AEROPORTI (km) 30 km
QYTETI MË I AFËRT (km)
DISTANCA NGA QYTETI MË I AFËRT (km) 5
NDËRTESA KRYESORE 1
NDËRTESA TË TJERA 23
DHOMA
AMBJENTE TË PËRSHTATSHME PËR PERSONA ME AFTËSI TË KUFIZUARA
CHECK-IN 15:00
CHECK-OUT 12:00
INTERNET
VAKTET / KONSUMI ULTRA ALL INCLUSIVE
FËMIJËT Për informacione të mëtejshme, lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.
KAFSHËT SHTËPIJAKE Nuk lejohen kafshët shtëpijake.
SHËRBIME TË TJERA: Kasafortë në Dhomë S.P.A. Menu për fëmijë në restorant Karrige për fëmijë në restorant Shërbimi Lavanteri Qëndër Estetike Mjek Infermjer TV Satelitor Krevat Shtesë në Dhomë Sistem Ajri të Kondicionuar
PAGESË ME KARTË KREDIE / ATM VISA, MASTERCARD, VISA Electron, MAESTRO
ANULLIME / PARAPAGIME Lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.
DHOMË STANDARTE NË NDËRTESËN KRYESORE
DHOMË STANDARTE NË BUNGALOW
SUITË STANDARTE FAMILJARE NË NDËRTESËN KRYESORE
SUITË STANDARTE FAMILJARE NË BUNGALOW
DHOMË FAMILJARE
SUITA TË NDRYSHME
VILA TË NDRYSHME
RESTORANTE KRYESORE 1
RESTORANTE ME TEMATIKË 3
SNACK BAR 1
PASTIÇERI 1
BAR - KAFE 3
DISCO 1
SHËRBIME TË PËRDITSHME KONSUMATORI: Mëngjesi
Mëngjes i vonë
Dreka
Snack Service në orarë të ndryshme të ditës
Akullore
Orari i Çajit
Darkë
Darkë e vonë
PLAZHI Privat
LLOJI Ranor,
GJATËSIA
DISTANCA PREJ NDËRTESËS KRYESORE TË HOTELIT Akses direkt
PISHINA NË AMBJENTE TË HAPURA 4
PISHINA NË AMBJENTE TË MBYLLURA 1
PISHINË FAMILJARE 1
PISHINË PËR TË RRITUR 1
PISHINË ME DALLGË ARTIFICIALE Nuk ka
AQUAPARK
UTENSILJE TË PËRFSHIRA NË PAKETË Çadra
Chaise Longue
Peshqirë plazhi te administruara ne pika te ndryshme shpërndarjeje
AKTIVITETE Programe Animacioni për fëmijë
Mini Club
Kënd lojrash për fëmijë
Lojra, shfaqje dhe animacione të ndryshme gjatë ditës
Lojra, shfaqje dhe animacione të ndryshme gjatë natës
Palestër
Sauna
Banjo Turke
Masazh
Ping Pong
Basketboll
Voleiboll në Plazh
Fushë Futbolli për Kalçeto
Fushë Standarte Futbolli
Ski Uji
Surf
Parashutë
Kanoe
Biçikletë Uji
Disco
Aerobics
Shah
Darts
Bilardo
Golf

***Disa prej aktiviteteve të sipërpërmendura janë të mundura vetëm kundrejt një pagese shtesë, e cila mund t'Ju bëhet me dije vetëm në hotel.
Të rritur
Netët
Data
Fëmijë
1
2
3
 

Ofertat eksluzive per klientët tanë

MAINBUILDING STANDARD ROOM LAND VIEW - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
2169 €
1948 €
deri 15-05-2019


Rezervo
LAKE HOUSE STANDARD ROOM LAND VIEW - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
2237 €
2007 €
deri 15-05-2019


Rezervo
MAINBUILDING STANDARD ROOM SEA VIEW - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
2278 €
2043 €
deri 15-05-2019


Rezervo
LAKE HOUSE STANDARD ROOM POOL VIEW - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
2345 €
2102 €
deri 15-05-2019


Rezervo
STANDARD ROOM SEA VIEW WITH JACUZZI - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
2554 €
2283 €
deri 15-05-2019


Rezervo
HONEYMOON ROOM SEA VIEW - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
2894 €
2579 €
deri 15-05-2019


Rezervo
FAMILY DUBLEX LAND VIEW - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
3185 €
2832 €
deri 15-05-2019


Rezervo
FAMILY DUBLEX SEA VIEW - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
3359 €
2983 €
deri 15-05-2019


Rezervo
LAKE HOUSE SWIM-UP - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
3477 €
3086 €
deri 15-05-2019


Rezervo
LAKE HOUSE FAMILY POOL VIEW - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
3668 €
3251 €
deri 15-05-2019


Rezervo
LAKE HOUSE SUITE POOL VIEW - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
3935 €
3484 €
deri 15-05-2019


Rezervo
RESORT SUITE FOREST VIEW - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
4103 €
3630 €
deri 15-05-2019


Rezervo
DELUXE SUITE SEA VIEW - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
4507 €
3981 €
deri 15-05-2019


Rezervo
SUPERIOR SUITE LAND - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
4910 €
4331 €
deri 15-05-2019


Rezervo
PREMIER SUITE SEA VIEW - Ultra All Inclusive ( x 2 , x 0 , 24-05-2019)


Momentalisht nuk ekzistojne specifika per dhomën.
Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni
6119 €
5383 €
deri 15-05-2019


Rezervo
ELA QUALITY RESORT BELEK - 5*

Turkey - Belek - Iskele


KuponNë paketë përfshihet
Nisja 24-05-2019
Fluturimi TIA-AYT-TIA
Transfertat aeroport-hotel-aeroport
2 Të rritur
Akomodimi 6 Netë | 7 Ditë
Siguracioni I shëndëtit në udhëtim
Ju duhet ndihmë ?

Ne jemi gjithmonë aty për tju ndihmuar. Ekipi ynë është në dispozicion 24/7 për ti dhënë klinetit shërbimin e duhur.
Na kontaktoni në :

+355 69 20 26 888
+355 69 20 26 999
[email protected]


Abonohu

Per te marre informacione apo oferta ne vazhdim ju lutem abonohuni !