ORANGE COUNTY RESORT HOTEL ALANYA ( TURQI - ALANYA )


 • - Udhëtimin Charter Tiranë - Antalya - Tiranë
 • - Transfertat Aeroport - Hotel - Aeroport
 • - Akomodim në hotelin e përzgjedhur nga Ju, 7 ditë / 6 netë, të gjitha shërbimet e përfshira
 • Pushime të paharrueshme Ju presin, duke shijuar ndërthurjen arkitekturës unike, plazhin e qetë, të thellë e blu të Mesdheut, si dhe konceptin e veçantë, argëtues, i cili karakterizon Hotelet e grupit "Orange County".
  VITI I NDËRTIMIT 2009
  RESTAURIMI I FUNDIT 2016
  SIPËRFAQJA E HOTELIT (m2)
  16,000
  DISTANCA NGA AEROPORTI (km) 75
  QYTETI MË I AFËRT (km) Manavgat
  DISTANCA NGA QYTETI MË I AFËRT (km) 15
  NDËRTESA KRYESORE 1
  NDËRTESA TË TJERA 2
  DHOMA 555
  AMBJENTE TË PËRSHTATSHME PËR PERSONA ME AFTËSI TË KUFIZUARA
  CHECK-IN 15:00
  CHECK-OUT 12:00
  INTERNET WiFi PA PAGESË në të gjitha zonat e hotelit
  VAKTET / KONSUMI ULTRA ALL INCLUSIVE
  FËMIJËT 2 fëmijë deri në moshën 11.99 vjeç, akomodimi FALAS në dhomë me prindërit. Për informacione të mëtejshme, lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.
  KAFSHËT SHTËPIJAKE Nuk lejohen kafshët shtëpijake.
  SHËRBIME TË TJERA:
 • Kasafortë në Dhomë
 • S.P.A.
 • Qëndër Estetike
 • Shërbimi Lavanteri
 • Qendër Biznesi
 • Karrige për fëmijë në restorant
 • Mjek
 • Infermjer
 • TV Satelitor
 • Krevat Shtesë në Dhomë
 • Sistem Ajri të Kondicionuar
 • PAGESË ME KARTË KREDIE / ATM VISA, MASTERCARD, VISA Electron, MAESTRO
  ANULLIME / PARAPAGIME Lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.

 • DHOMË STANDARTE
 • DHOMË FAMILJARE
 • APARTAMENT
 • DHOMË SUITË
 • SUITË MBRETËRORE
 • RESTORANTE KRYESORE 1
  RESTORANTE ME TEMATIKË 3
  SNACK BAR 3
  PASTIÇERI 1
  BAR - KAFE 4
  DISCO 1
  SHËRBIME TË PËRDITSHME KONSUMATORI:
 • Mëngjesi
 • Mëngjes i vonë
 • Dreka
 • Snack Service në orarë të ndryshme të ditës
 • Akullore
 • Orari i Çajit
 • Darkë
 • Darkë e vonë
 • PLAZHI Privat
  LLOJI Ranor, Guror
  GJATËSIA 50
  DISTANCA PREJ NDËRTESËS KRYESORE TË HOTELIT 50
  PISHINA NË AMBJENTE TË HAPURA 3
  PISHINA NË AMBJENTE TË MBYLLURA 1
  PISHINË FAMILJARE 1
  PISHINË PËR TË RRITUR Nuk ka
  PISHINË ME DALLGË ARTIFICIALE Nuk ka
  AQUAPARK I përfshirë në ambjentin e pishinave dhe përmban 3 rrëshkitëse për fëmijë dhe 1 për të rritur.
  UTENSILJE TË PËRFSHIRA NË PAKETË
 • Çadra
 • Chaise Longue
 • Dysheqe per Chaise Longue
 • Peshqirë plazhi te administruara ne pika te ndryshme shperndarjeje
 • AKTIVITETE
 • Programe Animacioni për fëmijë
 • Mini Club
 • Kënd lojrash për fëmijë
 • Lojra, shfaqje dhe animacione të ndryshme gjatë ditës
 • Lojra, shfaqje dhe animacione të ndryshme gjatë natës
 • Palestër
 • Sauna
 • Banjo Turke
 • Masazh
 • Jacuzzi
 • Ping Pong
 • Disco
 • Aerobi
 • Darts
 • ***Disa prej aktiviteteve të sipërpërmendura janë të mundura vetëm kundrejt një pagese shtesë, e cila mund t'Ju bëhet me dije vetëm në hotel.