OTIUM HOTEL SEVEN SEAS ( TURQI - SIDE )


 • - Udhëtimin Charter Tiranë - Antalya - Tiranë
 • - Transfertat Aeroport - Hotel - Aeroport
 • - Akomodim në hotelin e përzgjedhur nga Ju, 7 ditë / 6 netë, të gjitha shërbimet e përfshira
 • VITI I NDËRTIMIT 1987
  RESTAURIMI I FUNDIT 2010
  SIPËRFAQJA E HOTELIT (m2)
  100,000
  DISTANCA NGA AEROPORTI (km) 70
  QYTETI MË I AFËRT (km) Manavgat
  DISTANCA NGA QYTETI MË I AFËRT (km) 4
  NDËRTESA KRYESORE
  NDËRTESA TË TJERA
  DHOMA 357
  AMBJENTE TË PËRSHTATSHME PËR PERSONA ME AFTËSI TË KUFIZUARA
  CHECK-IN 15:00
  CHECK-OUT 12:00
  INTERNET WiFi në zonat kryesore të hotelit
  VAKTET / KONSUMI ULTRA ALL INCLUSIVE
  FËMIJËT 2 fëmijë deri në moshën 14.99 vjeç, akomodimi FALAS në dhomë me prindërit. Për informacione të mëtejshme, lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.
  KAFSHËT SHTËPIJAKE Nuk lejohen kafshët shtëpijake.
  SHËRBIME TË TJERA:
 • Kasafortë në Dhomë
 • S.P.A.
 • Qëndër Estetike
 • Baby Sitter
 • Karroca për fëmijë
 • Menu për fëmijë në restorant
 • Karrige për fëmijë në restorant
 • Shërbimi Lavanteri
 • Mjek
 • Infermjer
 • TV Satelitor
 • Krevat Shtesë në Dhomë
 • Sistem Ajri të Kondicionuar
 • PAGESË ME KARTË KREDIE / ATM VISA, MASTERCARD, VISA Electron, MAESTRO
  ANULLIME / PARAPAGIME Lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.

 • DHOMË STANDARTE
 • DHOMË FAMILJARE
 • JUNIOR SUITË
 • RESTORANTE KRYESORE
  RESTORANTE ME TEMATIKË
  SNACK BAR
  PASTIÇERI
  BAR - KAFE
  DISCO
  SHËRBIME TË PËRDITSHME KONSUMATORI:
  PLAZHI
  LLOJI
  GJATËSIA
  DISTANCA PREJ NDËRTESËS KRYESORE TË HOTELIT
  PISHINA NË AMBJENTE TË HAPURA
  PISHINA NË AMBJENTE TË MBYLLURA
  PISHINË FAMILJARE
  PISHINË PËR TË RRITUR
  PISHINË ME DALLGË ARTIFICIALE
  AQUAPARK
  UTENSILJE TË PËRFSHIRA NË PAKETË
  AKTIVITETE