HOLIDAY GARDEN RESORT ( TURQI - ALANYA )


 • - Udhëtimin Charter Tiranë - Antalya - Tiranë
 • - Transfertat Aeroport - Hotel - Aeroport
 • - Akomodim në hotelin e përzgjedhur nga Ju, 8 ditë / 7 netë, të gjitha shërbimet e përfshira
 • VITI I NDËRTIMIT 2005
  RESTAURIMI I FUNDIT
  SIPËRFAQJA E HOTELIT (m2)
  12,000
  DISTANCA NGA AEROPORTI (km) 85
  QYTETI MË I AFËRT (km) Avsallar
  DISTANCA NGA QYTETI MË I AFËRT (km) 10
  NDËRTESA KRYESORE 1
  NDËRTESA TË TJERA Nuk ka
  DHOMA 235
  AMBJENTE TË PËRSHTATSHME PËR PERSONA ME AFTËSI TË KUFIZUARA
  CHECK-IN 15:00
  CHECK-OUT 12:00
  INTERNET WiFi në zonat kryesore të hotelit
  VAKTET / KONSUMI ALL INCLUSIVE
  FËMIJËT
  KAFSHËT SHTËPIJAKE Nuk lejohen kafshët shtëpijake.
  SHËRBIME TË TJERA:
  PAGESË ME KARTË KREDIE / ATM VISA, MASTERCARD, VISA Electron, MAESTRO
  ANULLIME / PARAPAGIME Lutemi referojuni Kushteve dhe Politikave të vendosura nga agjensia.

 • DHOMA STANDARTE
 • RESTORANTE KRYESORE 1
  RESTORANTE ME TEMATIKË 1
  SNACK BAR 1
  PASTIÇERI 1
  BAR - KAFE 2
  DISCO 1
  SHËRBIME TË PËRDITSHME KONSUMATORI:
  PLAZHI
  LLOJI
  GJATËSIA
  DISTANCA PREJ NDËRTESËS KRYESORE TË HOTELIT
  PISHINA NË AMBJENTE TË HAPURA
  PISHINA NË AMBJENTE TË MBYLLURA
  PISHINË FAMILJARE
  PISHINË PËR TË RRITUR
  PISHINË ME DALLGË ARTIFICIALE
  AQUAPARK
  UTENSILJE TË PËRFSHIRA NË PAKETË
  AKTIVITETE