Hotele dhe Çmime ekskluzive

Me Global Travel Albania , ti mund të prenotosh pushimet tuaja në hotele me çmime preferenciale, dhe mund të gjesh disa hotele, ndër më të mirët e destinacioneve specifike si hotele tanë ekskluzivë ku shërbimi, çmimi dhe cilësia në nivelet më të mira janë të garantuara. Në faqen tonë të WEB-it gjeni të reklamuara të gjitha ofertat mbi hotelet tanë ekskluzivë, por nga ana tjetër nëse ju dëshironi edhe çmime të favorshme mos hezitoni të kontaktoni +355 69 20 26 888/ +355 69 20 26 999. Agjentët tanë me eksperiencë disavjeçare do ju asistojnë në mënyrë që pritshmëritë tuaja dhe buxheti i planifikuar të jenë të përputshme.

Zanzibar
OFERTA
"Last Minute"
Nisja 17 Nëntor
Kiwengwa, Zanzibar
1499