Detaje mbi destinacionin

Bianca Resort & Spa

Nisja :
2019-12-01

2 ditë / 1 netë  
Cmimi
199 €
Vetëm € 129,- çifti
Për të gjitha shërbimet e ofruara në paketë

PAKETA E FUNDJAVËS PËRFSHIN: * Akomodimin për 1 natë në Dhomë Standarte ose Superiore * Mëngjesin dhe darkën * Përdorimi i lirë i parkingut të hotelit, si dhe Sauna, Hammam-i, Pishina dhe Palestra * Internet pa pagesë **** Kushtet e tjera: * Paketa nuk përfshin tatimin e detyrueshëm dhe sigurimin që është 1,30 euro për person / ditë. * Shërbimet që nuk shfrytëzohen nuk do të zbriten nga çmimi i paketës

Ju duhet ndihmë ?

Ne jemi gjithmonë aty për tju ndihmuar. Ekipi ynë është në dispozicion 24/7 për ti dhënë klinetit shërbimin e duhur.
Na kontaktoni në :

+355 42 268 888
+355 69 202 6888
[email protected]