Hotelet tanë

Destinacioni
Të rritur
Netët
Data
Fëmijë
1
2
3
 

89 hotele te gjetura
Turqi
17-05-2019
6 Nete
2 x

Alanya
Antalya
Belek
Kemer
Side
5 Yje
4 Yje
Child Friendly (8)
Familjare (0)
Adult (0)
Crazy Summer (0)
Fringo (0)
Pastro Filtrat
ULTRA ALL INCLUSIVE

KAYA PALAZZO GOLF RESORT 5*

Turkey - Belek - Antalya
x 2 , x 0 , x 6

Kaya Palazzo Golf Resort Ju bën të ndjeni arkitekturën e tij të veçantë, sapo hyni në hotel, si dhe ju mundëson komoditet, luks, ndriçim dhe hapsirë gjatë pushimeve Tuaja. Ky Resort ka një arkitekturë dhe dizenjo të përsosur dhe është projektuar me kujdes nga Kompania WATG, një nga kompanitë më në zë të arkitekturës luksoze në botë. Kaya Palazzo Golf Resort ka një qendër SPA prej 3.500 m2, dhoma me pamje në det, një Mini Club i cili ofron argëtim të pafund për fëmijët, e shumë atribute te tjera, të cilat i bëjnë pushimet Tuaja të paharrueshme.
17-05-2019
1897 €
1529€
deri 30-04-2019
ULTRA ALL INCLUSIVE

ELA QUALITY RESORT BELEK 5*

Turkey - Belek - Iskele
x 2 , x 0 , x 6

17-05-2019
2051 €
1846€
deri 15-05-2019
ULTRA ALL INCLUSIVE

MIRAGE PARK RESORT 5*

Turkey - Kemer - Goynuk
x 2 , x 0 , x 6

17-05-2019
1146

XANADU RESORT HOTEL 5*

Turkey - Belek - Antalya
x 2 , x 0 , x 6

17-05-2019
1505 €
1411€
deri 30-04-2019

KAYA BELEK 5*

Turkey - Belek - Antalya
x 2 , x 0 , x 6

17-05-2019
1353

CLUB SIDE COAST HOTEL 5*

Turkey - Side - Antalya
x 2 , x 0 , x 6

17-05-2019
725

THE GARDEN BEACH HOTEL 5*

Turkey - Alanya - Antalya
x 2 , x 0 , x 6

17-05-2019
744
ALL INCLUSIVE

EFTALIA VILLAGE HOTEL 5*HV

Turkey - Alanya - Turkler
x 2 , x 0 , x 6

17-05-2019
774

ARMAS BELLA SUN 5*

Turkey - Side - Side
x 2 , x 0 , x 6

Nuk ka pershkrim per hotelin perkates
17-05-2019
780

MAYA WORLD IMPERIAL 5*

Turkey - Kemer - Antalya
x 2 , x 0 , x 6

17-05-2019
832 €
785€
deri 30-04-2019
Faqe 1 2 3 ... ... 9