Abu Dhabi

Abu Dhabi – një emër që mund ta shqiptoni vetëm me dëshirë. Dëshira për të zbuluar mrekullitë e tij për herë të parë, ose një dëshirë gjithnjë e më e madhe për t’u kthyer aty. Ndërtuar në Gjirin Persik, Abu Dhabi shtrihet në rreth 200 ishuj, natyralë dhe të krijuar nga njerëzit, të lidhur me tokën kontinentale nga urat Maqta, Mussafah dhe Sheikh Zayed. Një qendër e rëndësishme kulturore, kryeqyteti i Emirateve të Bashkuara Arabe përmbush të gjitha dëshirat që dikush prej nesh mund të ketë: moti, qielli, kuzhina, koha e lirë, aventurat, dyqanet vibruese dhe shkëlqimi i dunave të rërës, janë vetëm disa prej tyre. Për më tepër, afërsia e tij me Dubain e bën atë një portë ideale për përvojën e pazëvendësueshme të Emirateve të Bashkuara Arabe, duke siguruar një bazë të sigurt për këdo që dëshiron të dalë më tej në rajon.

 

Zanzibar
OFERTA
"Last Minute"
Nisja 20 Janar
Kiwengwa, Zanzibar
1499