Maldives

Me më shumë ujë se sa tokë, Maldivet janë një komb i vërtetë ishull. I rrethuar nga 26 atollë koralesh, Maldivet kanë vetëm një tokë të kombinuar prej 115 milje katrorë të shpërndarë në 35,000 milje katrorë në Oqeanin Indian!

Të thuash se Maldivianët jetojnë pranë detit është një nënvlerësim. Pika më e lartë në vend është në një lartësi prej më pak se tetë këmbë. Nivelet në rritje të detit po i bëjnë Maldivit të humbasin çdo vit tokë të çmuar, që do të thotë që një ditë vendi mund të pushojë së ekzistuari!

Vendpushimet masive zgjidhin problemin e tokës duke ndërtuar ishujt e tyre me pamje mahnitëse. Maldivet nuk janë me të vërtetë një destinacion i përshtatshëm për të lëvizur ose për të eksploruar një shumëllojshmëri të peizazheve. Njerëzit vizitojnë Maldivet për bukuri, relaksim, dhe snorkeling të jashtëzakonshme dhe zhytje.

Maldivet janë një destinacion i klasit botëror të pushimeve dhe një nga destinacionet më të mëdha të muajve të mjaltit në Azi .

Zanzibar
OFERTA
"Last Minute"
Nisja 17 Nëntor
Kiwengwa, Zanzibar
1499